Последвайте Гласове в Говорител на Европейската комисия заяви днес, че не

...
Последвайте Гласове в Говорител на Европейската комисия заяви днес, че не
Коментари Харесай

Брюксел отхвърли версията на Русия за българска следа при взривяването на Кримския мост

Последвайте " Гласове " в 
Говорител на Европейската комисия съобщи през днешния ден, че не може да се има религия на изказванията на съветските проверяващи служби, че камионът, за който се твърди, че се е взривил в събота на Керченския (Кримския) мост, е тръгнал от България и е минал през Грузия, Армения и Северна Осетия, преди да дойде в региона на Краснодар (Русия), заяви Българска телеграфна агенция.

Толкова доста известия чуваме от Москва и така наречен публични места, които не заслужават никакъв коментар, съобщи представителят на конференция в отговор на въпрос, обвързван със споменаването на нашата страна. Няма по какъв начин да знаем какво се е случило в събота на моста, какво е довело до гърмежа, какви са аргументите. Знаете каква е достоверността на толкоз доста така наречен " следствия " в Русия. Не бих дал ни най-малка религия на това, което споделят, добави той.

Припомням, че Крим е Украйна, Керченският мост е нелегално оборудване, което свързва украинска земя с Русия без никакво утвърждение от законните украински управляващи, съобщи представителят.

Той добави, че Европейски Съюз осъжда допустимо най-решително днешните съветски ракетни удари по Украйна, като ги назова жестоки. По неговите думи те демонстрират, че Русия прибягва до безразборни удари по цивилни цели - в нарушаване на интернационалното право.

Говорителят дефинира изказванията на Беларус за закани от украинска страна като погрешни обвинявания. Това са неоснователни и смешни обвинявания, изцяло неприемливи. Украйна е жертва на нелегално нахлуване. Призоваваме управляващите в Минск да не обвързват Беларус с тези противозаконни стъпки и неотложно да престанат да обезпечават своите земи за осъществяването на удари по Украйна, уточни той. По неговите думи всевъзможни последващи стъпки на Беларус в поддръжка на войната няма да останат без мощен европейски отговор.

 
Източник: epicenter.bg
 

 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР